narocila@algoja.si servis@algoja.si +386(0)1 5550 464 Obrtniška ulica 16, 1370 Logatec

ALGOJA NOVICE

Pakirni stroj Platformer

V današnjem času je izbira pakirnega stroja postavljena pred vedno aktualno dilemo, ali kupiti stroj za toplotno oblikovanje posodic ali stroj za zapiranje pred -formiranih posodic. Prvi omogoča racionalno proizvodnjo izdelkov medtem ko slednji prednjači po višji kakovosti in neprimerljivi fleksibilnosti.

»Platformer«je najboljši odgovor na zastavljeno dilemo. Kombinacija stroja Trave Mondini z Mondini

»Platformerjem« predstavlja edinstveno zmes obeh tehnologij, kar bi v predstavljalo hibridno verzijo »thermosealerja«. Pri tem pridobite najboljše od vsake posamezne aplikacije.

stroj-platformer

Sistem omogoča enostaven prehod od termo-formiranja posodic, ki se oskrbuje preko navitja trde folije, na sistem uporabe pred-formiranih posodic. Menjava je možna v vsakem trenutku, tudi v času samega delovanja torej v odvisnosti trenutnih potreb proizvodnje.

KAKO SISTEM DELUJE?

stroj-platformer

REVOLUCIONARNOST SISTEMA

Formiranje posodice po potrebi, nepretrgano enoredno, iz navitja trde folije

Nova tehnologija je revolucionarni koncept formiranja posodic brez primere. Sistem sestoji i faze izreza osnove posodice in faze formiranja s pripombo, da je odpadek zmanjšan na neverjetnih 1%.

Dodatna prednost tega inovativnega postopka je majhen čas menjave formata posodice oz manj kot 10 minut , pri tem je potrebna menjava samo dveh komponent. Prav gotovo največja stroškovna prednost pred klasičnimi termo-formerji.

Glede na zahteve določenega trga in specifičnosti naročil uporabnik stroja odloča, brez slabih pomislekov, katero tehnologijo bo uporabil in kdaj.

KOMPONENTI, KI STA POTREBNI ZA MENJAVO FORMATA

stroj-platformer

EVIDENTNE PREDNOSTI

TRAVE in PLATFORMER v kombinaciji obeh tehnologij ponujata edinstveni stroj, ki drastično znižuje stroške pakiranja in daje embalaži še posebno vrednost

PAKIRNA LINIJA Z IN BREZ PLATFORMERJA

stroj-platformer

Posamezni primeri

Nazaj na seznam novice