narocila@algoja.si servis@algoja.si +386(0)1 5550 464 Obrtniška ulica 16, 1370 Logatec

INFORMACIONET – TË REJAT

Prezantimi ynë i pare onlajn

Më vitin 2017 më në fund vendosëm që të informojmë botë mbi atë se kush jemi ne dhe çfarë jemi. Me krenari mund t`ju prezantojmë veb - faqen tone të re, modern dhe elegante. :)

Jemi të vetëdijshëm për rëndësinë e internetin kur është fjala për formimin e suksesshëm dhe të njohur të identitetit të kompanisë. Ore, për këtë edhe kemi bërë një hap të madh përpara!
algoja-spletna-stran2algoja-spletna-stran3

Kthehu në listën e lajmeve