narocila@algoja.si servis@algoja.si +386(0)1 5550 464 Obrtniška ulica 16, 1370 Logatec

Pemëve dhe perimeve

Ekspert për paketim në industrinë e ushqimit, ku krijojmë vlera shtesë të prodhimit tuaj përmes zgjidhjeve efikase dhe inovative.

AMBALAZH PËR MBROJTJE OPTIMALE NGA HUMBJA TEJMASE E VITAMINAVE DHE MINERALEVE

Shitni pemë dhe perime dhe jeni në kërkim të mënyrës së ruajtjes së pamjes së freskët dhe autentike të prodhimit tuaj? Dëshironi që prodhimi juaj të jetë i mbrojtur plotësisht nga nikimi i jashtëm dhei brendshëm? Kërkoni ambalazhim përkatës dhe të standardit higjienik dhe ekologjik?

Algoja – mban vlerat nutritive të prodhimeve tuaja me ndihmën e ambalazhit atraktiv, funksional dhe të lirë.

BURIMI MIRË I MINERALEVE, VITAMINAVE DHE FIJEVE

Pemët dhe perimet janë burim i pashterur i mineraleve, vitaminave dhe fijeve të cilat japin shumë energji (njësi/peshë) nga drithërat. Është nevojshme të ndërrmirren masa të ndryshme ashtu që pemët dhe perimet të mbahen sa më të freskëta.në Algoja ofrojmë zgjidhjr të verifikuara:

 • Ambalazh për pemëAmbalazh për pemë;
 • Ambalazh për perimeAmbalazh për perime.
visok delež beljakovin

ÇKA OFROJMË NE?

Pemët dhe perimet mund të konsumoni të freskëta, të ngrira të freskëta, të pasterizuara dhe sterilizuara. Përgatitja e ndryshme e pemëve dhe perimeve kërkon edhe përdorim të ndryshëm të ambalazhimit:

 • Vakuum qese;
 • Qese të forta të materialeve të ndryshme (PP, PET, EPS, PLA...);
 • Qese karoni;
 • Qese nga kallami i sheqerit;
 • Qese nga fije bimësh të ndryshme;
 • Foli për mbyllje;
 • Folie të lakueshme FFS (përbërja prej 11 shtresash);
 • Folie të forta FFS;
 • Folie VFFS i HFFS (të përshtatshme për zierje në soba mikrovalore).

Në Algoja ofrojmë nivel të lartë profesionalizmi sa i përket paketimit të pemëve dhe perimeve në mënyrë që të gjejmë zgjidhje të përshtatshme vetëm për Ju.

Skrbimo za optimalno realizacijo

SHFRYTËZONI IDETË TUAJA NË  MËNYRË SA MË TË MIRË

Çdo projekt i mirë fillon nga idea e shkëlqyer, kurse në rastin tonë përfundon me prodhimin e cilësisë së lartë i cili është funksional, modern dhe ekonomik. Rasti për të punuar me inxhinierë dhe partnerë nga e gjithë bota na ndihmon që këtë ta arrijmë. Implementimin e suksesshëm të ideve tuaja me çmim të ulët!

Shfrytëzojmë pajisjet e klasës botërore në fazat e prodhimit e cila na mundëson të shfrytëzojmë materialet në kombinim mezgjidhje përparimtare.

 

 

ZHVILLIM I QËNDRUESHËM

Kkjo është pjesë e rëndësishme e kompanisë sonë dhe kulturës së saj. Algoja është pjesë e kompanisë Interseroh Slovenija, e cila është e specializuar në fushën ekologjike dhe ekonomike të drejtimit të qëndrueshëm të mbetjeve. Përpiqemi të minimalizojmë ndikimet në mjedisin jetësor.

Ne nuk e presim të nesërmen e mirë, por krijojmë rezultate afatgjate proaktive dhe pozitive sot.

Mbrojtja e mjedisit jetësor.
ZHVILLIM I QËNDRUESHËM