narocila@algoja.si servis@algoja.si +386(0)1 5550 464 Obrtniška ulica 16, 1370 Logatec

Ëmbëlsira dhe prodhime buke

Ekspert për paketim në industrinë e ushqimit, ku krijojmë vlera shtesë të prodhimit tuaj përmes zgjidhjeve efikase dhe inovative.

PAKETIM PËR FRESKI AFATGJATE TË PRODHIMEVE TË BUKËS DHE ATO TË ËMBLA

Prodhoni ëmbëlsira, buk ose prodhime buke dhe të ëmbla, por nuk mund të gjeni paketim përkatës? A ju nevojite paketim i cili mundëson freski dhe shuje të gjatë? Dë shironi të bashkëpunoni me partner nga industria e ambalazhit i cili do të jetë me ju nga fillimi deri në mbarim?

Algoja – përvoja jonë e gjatë dhe mbështetja e shkëlqyer teknike janë shtyllat kryesore në të cilat mbështeten vendimet e përshtatshme që ndërrmiren.

E PJEKURA E FRESKËT

Në kohën e sotme supermarketat ngrisin ofertat e veta të prodhimeve të bukës dhe prodhimet e ëmbla. Buka dhe prodhimet e ngjashme dorëzohen të ngrira, kurse pastaj piqen në nivelin ditor. Zgjedhja e paketimit gjegjës luan rol me rëndësi në ruajtjen e freskisë dhe shijes së prodhimit. Ne ofrojmë:

 • Paketim për prodhimet e bukësPaketim për prodhimet e bukës;
 • Paketim për prodhime të ëmbla-Paketim për prodhime të ëmbla.
visok delež beljakovin

ÇFARË NE OFROJMË?

Të gjitha ushqimet kërkojnë paketime përkatëse. E njëjta vlen edhe për prodhimet e bukës dhe ato të ëmbla:

 • Vakuum qese;
 • Qese të forta të materialeve të ndryshme (PP, PET, EPS, PLA...);
 • Qese karoni;
 • Qese nga kallami i sheqerit;
 • Qese nga fije bimësh të ndryshme;
 • Foli për mbyllje;
 • Folie të lakueshme FFS (përbërja prej 11 shtresash);
 • Folie të forta FFS;
 • Folie VFFS i HFFS (të përshtatshme për zierje në soba mikrovalore).

Në Algoja ofrojmë nivel të lartë profesionalizmi sa i përket paketimit të pemëve dhe perimeve në mënyrë që të gjejmë zgjidhje të përshtatshme vetëm për Ju.

Skrbimo za optimalno realizacijo

SHFRYTËZONI IDETË TUAJA NË  MËNYRË SA MË TË MIRË

Çdo projekt i mirë fillon nga idea e shkëlqyer, kurse në rastin tonë përfundon me prodhimin e cilësisë së lartë i cili është funksional, modern dhe ekonomik. Rasti për të punuar me inxhinierë dhe partnerë nga e gjithë bota na ndihmon që këtë ta arrijmë. Implementimin e suksesshëm të ideve tuaja me çmim të ulët!

Shfrytëzojmë pajisjet e klasës botërore në fazat e prodhimit e cila na mundëson të shfrytëzojmë materialet në kombinim mezgjidhje përparimtare.

 

 

ZHVILLIM I QËNDRUESHËM

Kkjo është pjesë e rëndësishme e kompanisë sonë dhe kulturës së saj. Algoja është pjesë e kompanisë Interseroh Slovenija, e cila është e specializuar në fushën ekologjike dhe ekonomike të drejtimit të qëndrueshëm të mbetjeve. Përpiqemi të minimalizojmë ndikimet në mjedisin jetësor.

Ne nuk e presim të nesërmen e mirë, por krijojmë rezultate afatgjate proaktive dhe pozitive sot.

Mbrojtja e mjedisit jetësor.
ZHVILLIM I QËNDRUESHËM