narocila@algoja.si servis@algoja.si +386(0)1 5550 464 Obrtniška ulica 16, 1370 Logatec

ZGJEDHJA E PRODHIMEVE TONA

Qese vakumi

Qese vakumi

Ofrojmë vakumi të cilësisë së lartë me mundësi të ndryshme (mbylljeje, fund të larmë dhe me ngjyra), ashtu që të ruhet freskia, siguria dhe pamjea autentike e prodhimit tuaj.

MËSONI MË SHUMË
Qese vakumi, të cilat tkurren nën ndikimin e nxehtësisë

Qese vakumi, të cilat tkurren nën ndikimin e nxehtësisë.

Gjithmonë kemi rezerva të prodhimeve më të kërkuara. Ajo që na mungon, e prodhojmë në afatin më të shkurtër kohor.

MËSONI MË SHUMË
Foli me përbërje shumështresore

Foli me përbërje shumështresore

Zgjedhje e shkëlqyer e folive të përbëra, të cilat kanë strukturë unike (foli 11 shtresore) dhe foli - formëso horizontalisht, mbushe, ngjite (FFS- horizontal form, fill,seal) dhe formëso vertikalisht, mbushe, ngjite (FFS- vertical form, fill,seal) (kohë e shkurtër ngjitjeje).

MËSONI MË SHUMË
Prodhimet e veçanta

Prodhimet e veçanta

Algoja përcjell paketimet më të reja, më moderne dhe më elegante. (thasët vetëqëndrues...). Të menduarit praktik na ndihmon neve të gjejmë zgjidhje për gjithëçka.

MËSONI MË SHUMË
Qeseveplastike dhe Foli të ngurrta FFS

Qeseveplastike dhe Foli të ngurrta FFS

Ofrojmë foli të ngurrta dhe qesevetë prodhuara nga materiali PET dhe PP. Këto prodhime mund të gjinden në kombinim me me materialet të tjera, ku pjesa e sipërme e pjatës është e laminuar me polimer të ndryshëm. Kombinimet tipike janë (PET/PE, PP?PE në PET?PE – EVOH – PE).

MËSONI MË SHUMË
Aparate për paketim

Aparate për paketim

GMondini, Ulma, Ilpra, IDEA Packaging, Henkelman, Henko janë vetëm disa nga brendet, të cilat ne i përfaqësojmë në tregun vendor dhe atë të jashtëm.

MËSONI MË SHUMË

ÇFARË PËRFAQËSOJMË NE?

Qasja jonë bazohet në përvojën e gjatë dhe të pasur të plotësuar me mbështetje të lartë të të punësuarve tanë.

KUJDESEMI EDHE PËR MJEDISIN JETËSOR

KUJDESEMI EDHE PËR MJEDISIN JETËSOR

Kjo është pjesë e rëndësishme e kompanisë dhe kulturës së saj. Algoja është pjesë e kompanisë Interesoh Slovenia, specialiteti i së cilës është udhëheqja ekologjike dhe ekonomike e mbeturinave. Ne përpiqemi të minimalizojmë ndikimin në mjedisin jetësor.

I JEMI PËRKUSHTUAR KUALITETIT

I JEMI PËRKUSHTUAR KUALITETIT

Kualiteti jonë është i planifikuar me kujdes dhe i mbikëqyrur gjatë të gjitha fazave. Këtë arrijmë duke e plotësuar me ISO 9001 dhe HACCR standardet. Parasëgjithash kjo na mundëson të garojmë me lojtarët më të mëdhenj në tregti.

NE JEMI KOMPNAI GLOBALE

NE JEMI KOMPNAI GLOBALE

ALGOJA sh.p.k është kompani e suksesshme globale e cila ka vajzën e firmës në Kroaci (Sisak), Bosnjë dhe Hercegovinë (Teshani) dhe Serbi (Futog). Bashkëpunojmë me më shumë 150 partnerë nga i gjithë rruzulli tokësor. Qëllimi jonë është të kreojmë dhe ofrojmë zgjidhje më të reja inovative dhe teknologjike në domenin e paketimit.

ALGOJA NË NUMRA

25 vjet +

Përvojë në paketim

1

Lider vendor dhe regjional
në shitjen e aparatev

50 MIO +

Copë të shitura të
vakum qeseve PA/PE

700 +

Blerës të kënaqur
anëe mbanë botës

INFORMACIONET – TË REJAT

Kriposja e ushqimit dhe mishit

Kriposja e mishit, sikur profesionistët, në kohë shumë të shkurtër dhe pa shpenzime shtesë. Ushqimi juaj do mbetet sigurt i paketuar dhe i f...

Lexoje

Ju prezantojmë Patformer makinën tone të re për paketim

Në kohën e sotme, dilema kryesore kur blejmë makinën përkatëse për paketim është pyetja të blejmë makinë e cila e shfrytëzon qese para...

Lexoje

Prezantimi ynë i pare onlajn

Më vitin 2017 më në fund vendosëm që të informojmë botë mbi atë se kush jemi ne dhe çfarë jemi. Me krenari mund t`ju prezantojmë veb - ...

Lexoje